Potential

Mijn mantra:

"Ik roep mijn verborgen talenten en vaardigheden te hulp,

en wend ze liefdevol aan ten bate van anderen."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

€76,00

Interesse?

Contacteer mij

De Potential mala helpt je inzicht in levensdoel te krijgen, dat te vinden is in jouw innerlijk potentieel, jouw gaven en vermogens. Iedereen heeft een vaardigheid, gave of kunde die hij in dienst van de wereld kan stellen. Deze mala helpt je om je potentieel op waarde te schatten en om je talenten te vervolmaken voor het hoogste goed.

Deze mala is handgeknoopt met 108 edelstenen, bestaande uit Rhodoniet en Bamboeblad Agaat. De cirkel wordt gesloten met een Rhodoniet steen en een natuurlijke schelp hanger.Rhodoniet

Hij helpt je in te zien waar je talenten liggen en hoe je die talenten voor het hoogste goed van iedereen kunt gebruiken.

Het is een steen van leren en ontwikkeling. Hij stimuleert je om je vaardigheden te vergroten en te perfectioneren.

Hij is ook belangrijk om de hervonden gaven in je leven in te zetten ten bate van de gemeenschap. De naar buiten gerichte liefde die rhodoniet verwekt, is altruïstisch en genereus, en zorgt ervoor dat je je talenten inzet om anderen geschenken te brengen.

Rhodoniet trekt die mensen en situaties aan die het best passen bij jouw unieke talenten, waardoor ze het best tot hun recht komen en je zult ervaren dat jouw diepe wens om liefde te geven en te ontvangen vervuld zal worden.

Rhodoniet is ook een steen van kracht. Kracht is eigenlijk niets anders dan het vermogen om te herkennen waar je je energie en talenten kunt inzetten om verandering te bewerkstelligen.Bamboeblad Agaat

Agaat is een aardende steen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht schept. Ze helpt bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.

Psychisch maakt agaat de acceptatie van jouw zelf mogelijk, wat jouw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst je op elk ongemak dat jouw welzijn verstoort.

Agaat versterkt de geestelijke functie door een betere concentratie en betere analytische vermogens. De liefde van agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen.

Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt het je met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.