Pisces

Mijn mantra:

"Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk

en hou onvoorwaardelijk van mezelf en anderen."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

KOOPJE!! €86,90 -> €69,00

Interesse?

Contacteer mij

De Pisces mala is in het bijzonder geschikt voor mensen die geboren zijn tussen 19 februari en 20 maart. Men zegt dat het Vissen dierenriemteken alle twaalf tekens van de dierenriem belichaamt. Daar zit wel wat in, want Vissen lijken op een ander niveau te opereren, zeer spiritueel en in contact met het universum. Ze zijn het meest meelevende teken en zijn zeer bezorgd om het juiste te doen.

Als waterteken zijn de Vissen creatief, waarbij hun sterke intuïtie een pluspunt is. Vissen zijn zeer beïnvloedbaar en ontvankelijk, absorberen de energie van hun omgeving, de vibraties van mensen, plaatsen en dingen. Ze kunnen zich goed aanpassen en zijn gemakkelijk in de omgang.

Met behulp van de Pisces mala kunnen Vissen hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakheden verbeteren.

De mala is handgeknoopt met zijdedraad en 108 natuurlijke edelstenen: Flower Amethist, Amethist en Fluoriet. De cirkel wordt gesloten met een Sterling zilveren kraal van 8mm afgewerkt met een handgemaakt zijden kwastje.Amethist

Amethist is de traditionele geboortesteen van de Vissen. Het is een beschermende steen die de Vissen helpt om rust en ontspanning te vinden, maar ook evenwicht brengt tussen de twee werelden waartussen je soms “zwemt”. Amethist helpt bij de spirituele ontwikkeling, en brengt balans tussen geest en lichaam.Fluoriet

Fluoriet stabiliseert de emoties van de Vissen. De steen stimuleert het zelfvertrouwen, maar helpt de Vissen ook oude patronen te doorbreken, keuzes voor zichzelf te maken en een eigen weg te volgen.