Optimism

Mijn mantra:
"Ik ga voorwaarts met optimisme, zelfvertrouwen en nieuwe vitaliteit."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

KOOPJE!! €72,80 -> €61,90

Interesse?

Contacteer mij

Deze lentefrisse mala helpt je om hoop, optimisme en vreugde in je dagelijkse leven te vinden. Je blijft gecenterd in je hart en surft in alle rust door emotioneel moeilijke ervaringen heen.

Deze mala is handgeknoopt met 108 edelstenen van 6mm : groen Aventurijn en Citrien. De vreugdevolle cirkel wordt gesloten met een verguld zilveren kraal met Chinees gelukssymbool, en een zijden kwastje.

Lengte snoer: 78cm
Lengte zilveren kraal en kwastje: 7cm

Groen Aventurijn:

Dit is een steen van optimisme en levenslust. Hij zorgt dat je je met vertrouwen in nieuwe situaties begeeft, van werk of school verandert, verhuist, nieuwe relaties aangaat of je spirituele focus verandert. Het kan je zelfs helpen om uitdagingen als ouder worden, ziekte en je eigen sterfelijkheid te omarmen. Het is niet zozeer een steen van berusting of acceptatie, maar meer één die helpt om met elan met de situatie om te gaan. Hij brengt je een gevoel van lichtheid - zelfs humor - terwijl hij je helpt je weg te vinden in de ups en downs van het leven.

Citrien:

Deze steen helpt om donkere gedachten te verlichten en brengt optimisme, speelsheid en geluk je energiesysteem binnen. Je krijgt er hernieuwde kracht door om moeilijke situaties onder ogen te zien. Zware gedachten of emoties verdwijnen erdoor, zodat je zaken in een positiever licht kunt zien. De steen kan eraan bijdragen negatieve gedachtenpatronen los te laten en moedigt optimisme aan.