Cool & Calm

Mijn mantra:

"Ik belichaam de meegaande, verkoelende kracht van water,

en ik breng mijn waarheid kalm en zeker naar buiten."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

€86,40

Interesse?

Contacteer mij

Met z'n zeeblauwe kleuren is het geen verrassing dat dit een verkoelende mala is die kalmte en innerlijke rust inspireert. Hij helpt onevenwichtigheid te verlichten en emotionele onrust te genezen.

De mala is handgeknoopt met 108 natuurlijke edelstenen van 6mm: Aquamarijn, Larimar en Picture Jaspis. De cirkel wordt gesloten met een Aquamarijn hangertje tussen twee Sterling zilveren kralen en is afgewerkt met een handgemaakt zijden kwastje.

Lengte 74cm (zonder hangertje en kwastje)
Lengte hangertje en kwastje: 9cmAquamarijn

De naam is ontleend aan de Latijnse term voor 'water van de zee'.

Aquamarijn brengt kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede.

Zijn energie is verfrissend als een douche onder een koele waterval. Het kalmeert en brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar bent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden.

Het is een steen die kracht geeft en het besef dat kracht ook zacht kan zijn.Larimar

Kan opvliegendheid kalmeren en overmatige hartstocht tot rust brengen. De steen helpt overmatige angst te kalmeren en explosieve woede om te buigen. De frequenties van Larimar verlichten stress en de lichamelijke en energetische effecten daarvan.Picture Jaspis

Geeft zelfvertrouwen, innerlijke rust en ook emotionele stabiliteit. Deze steen geeft een warme aarding en bevordert je contact met het aardse.