Confidence

Mijn mantra:

"Ik ga vol zelfvertrouwen effectief te werk om al doende

mijn hogere doel in de wereld te manifesteren."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

€82,00

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala stimuleert het zelfvertrouwen en verhoogt de persoonlijke motivatie en gedrevenheid. Hij belichaamt de energieën van het 3e chakra, dat van de zonnevlecht, om jou te herinneren aan jouw intentie om sterk en zelfverzekerd te zijn en te bereiken wat je verlangt.

Deze traditionele mala met 108 kralen bestaat uit gele Calciet, Citrien en witte Opaal edelstenen. De cirkel wordt gesloten met een verguld zilveren goeroekraal met de mantra 'Om mani padme hum' en een nylon kwastje.

Lengte snoer (zonder goeroekraal en kwastje): 76cm
Lengte hangertje goeroekraal en kwastje:Gele Calciet

Deze steen wordt geassocieerd met de zonnevlecht, en draagt bij om je zelfvertrouwen en hoop te vergroten. Er wordt gezegd dat het effectief is bij het opruimen van oude energiepatronen en het verhogen van persoonlijke motivatie en gedrevenheid. Gele Calciet ruimt opgehoopte zelftwijfel op, en geeft je de mogelijkheid voor een schone emotionele lei.

Het staat ook bekend als een geeststeen omdat het mentaal onderscheidingsvermogen en analyse verhoogt, het geheugen vergroot en het vermogen om snel en efficiënt te leren vergroot. Calciet is verreweg de beste steen voor iedereen die studeert.Citrien

Dit is een absolute krachtsteen, die de drager op alle niveaus energie geeft. Hij staat erom bekend voorspoed en succes aan te trekken.

Citrien vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert creativiteit, enthousiasme en vreugde. Citrien helpt je te centreren en in je kracht te gaan staan. Het is dan ook een goede hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen. Citrien brengt ook emoties in balans en geeft verlichting bij depressie, stress en angst, en brengt vreugde, optimisme en liefde naar zijn eigenaar.Witte Opaal

Deze steen kan ook worden gebruikt om zelfvertrouwen op te bouwen, vooral wanneer men herstelt van een slecht gevoel van eigenwaarde of een slecht lichaamsbeeld. Witte Opaal zal ook je innerlijke zelf naar buiten brengen, waardoor je ware licht kan stralen!