Aries

Mijn mantra:

"Ik ben thuis in mijn fysieke lichaam met een optimaal niveau van kracht, vitaliteit en zuiverheid. En ik handel met ieders hoogste goed voor ogen."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

€77,00

Interesse?

Contacteer mij

De Aries mala is in het bijzonder gemaakt voor diegenen die geboren zijn tussen 20 maart en 19 april, het eerste teken van de dierenriem, van nature een leider met veel energie, drift, onmiddellijke actie en motivatie.

De Ram wil de eerste en de beste zijn en slaagt daar voor het grootste deel ook in. Ze verliezen hun doelen nooit uit het oog, noch in hun persoonlijke, noch in hun professionele leven.

Rammen behouden hun jeugdige geest tot op hoge leeftijd en beginnen vaak een geheel nieuw leven als ze met pensioen gaan. Het zijn wilskrachtige mensen en geven niet graag de controle uit handen.

Met groot enthousiasme zal de Ram zijn realistische, haalbare doelen bereiken en kan daarvoor enorme middelen inzetten. Loyaal en hartelijk, zijn ze toegewijd aan hun familie, vrienden en partner.

Als je een Ram Zon, Maan of Ascendant teken in je astrologische geboortehoroscoop hebt, zijn de edelstenen in deze mala interessant voor jou.

De mala is handgeknoopt met zijdedraad en 108 natuurlijke edelstenen: Heliotroop en Carneool. De cirkel wordt gesloten met een Heliotroop hangertje.

Lengte snoer (zonder hangertje): 83cm
Lengte hangertje: 6cmHeliotroop

De geboortesteen voor de Ram is Heliotroop. Het is ook de traditionele geboortesteen voor mensen die in maart geboren zijn.

Heliotroop wordt ook wel Bloedsteen genoemd. De rode vlekken in steen lijken op bloed, vandaar de naam Bloedsteen.

Heliotroop stond erom bekend dat het de fysieke kracht en moed stimuleerde. Dit is de reden waarom krijgers en atleten Bloedsteen bij zich droegen in gevechten of bij wedstrijden.

De Bloedsteen ondersteunt de positieve aard en energie van de Ram. Deze steen helpt een Ram in zijn gevoel van zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten, terwijl hij moed en fysieke kracht geeft om welk doel de eigenaar ook voor ogen heeft, te bereiken.Carneool

Carneool helpt Rammen, die verwikkeld zijn in ambitieuze doelen, om het hier en nu niet te vergeten.

Het is een uitstekende steen voor het bereiken van vrede en harmonie. Hij verlicht depressies en als hij onder het hoofdkussen wordt gelegd, staat carneool erom bekend nachtmerries te voorkomen.

Zijn aardende kwaliteiten geven een gevoel van controle in het leven. Carneool is in staat om de ongewenste invloed van andere mensen te voorkomen en de krachten van de duisternis te neutraliseren.