Abundance

Mijn mantra:

"Ik hou van het leven, en het stroomt in steeds grotere overvloed door me heen."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

KOOPJE!! €75,00 -> €60,00

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala draagt de energie van de aarde en de natuur in zich, en zorgt voor een heilzame, verzorgende energie die het hart verheft en kalmeert.

Het haalt de overvloed van de natuur in je leven en helpt je om fysieke welvaart en welzijn te creëren.


De mala is handgeknoopt met zijdedraad en 108 groene Jade en witte Agaat edelstenen. De cirkel wordt gesloten met een Kuan Yin gesneden hangertje van witte Agaat. (Kan ook gemaakt worden met een lachende Boeddha)


Lengte snoer (zonder hangertje): 76cm

lengte hangertje:

- Kuan Yin: 6cm

- lachende Boeddha: 3cm


Groene Jade

Deze steen moedigt je ertoe aan van het leven te genieten en leert je om vreugde in je leven toe te laten. Zijn energie helpt je te verbinden met de energie van ware overvloed en tegelijkertijd voorkomt het dat je je overgeeft aan hebzucht, gierigheid en schaarstedenken.

Groene Jade wordt vooral beschouwd als een teken van zuiverheid, sereniteit en kalmte. Het is ook een edelsteen waarvan wordt gezegd dat hij harmonie, vriendschap, geluk en vrede brengt.Witte Agaat

Mensen geloven al eeuwen dat witte agaat de intuïtie versterkt. Deze steen helpt je te voelen welke personen goed voor je zijn en welke mensen je energie wegtrekken. Deze interessante melkwitte steen zal je geluk brengen, je helpen een bron van positiviteit en energie te vinden in moeilijke situaties.


Ook zal hij je helpen negatieve situaties te vermijden die schadelijk kunnen zijn, positieve mensen in je leven te brengen en nieuwe deuren te openen voor kansen. Hij wordt beschouwd als een aardende steen die je mentale functies verbetert en je helpt helder te denken, vooral als je je zorgen maakt over bepaalde zaken. De witte kleur van de edelsteen Agaat wordt geassocieerd met vrede, kalmte, zuiverheid en bescherming.Kuan Yin

Kuan Yin is de medelevende redster van het Verre Oosten. Overal in het Oosten staan er altaren in tempels, huizen. Ook staan er altaartjes langs de kant van de wegen. Die zijn toegewijd aan deze Moeder die vol medelijden is voor de mensheid die haar hulp inroept voor allerlei zaken. Hoewel zij nog steeds in het Oosten deel uitmaakt van de cultuur daar, wordt Kuan Yin ook hoe langer hoe meer bekend bij de mensen in het Westen. Deze gaan nu ook de krachtige aanwezigheid erkennen van deze ‘Godin van Mededogen’ die naast de Maagd Maria als een verlichte meester en middelares van het Watermantijdperk haar kracht uitoefent.