Optimism

"Ik ga voorwaarts met optimisme, zelfvertrouwen en nieuwe vitaliteit."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Deze armband is gemaakt met Aventurijn en Citrien van 6mm. De energetische cirkel wordt gesloten met een gefacetteerde druppelvormige Aventurijn.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden. Wordt op maat gemaakt.

€19,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Deze oorringen zijn gemaakt met Aventurijn, Citrien en verguld zilveren ronde haakjes.

€19,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Groen Aventurijn:

Dit is een steen van optimisme en levenslust. Hij zorgt dat je je met vertrouwen in nieuwe situaties begeeft, van werk of school verandert, verhuist, nieuwe relaties aangaat of je spirituele focus verandert. Het kan je zelfs helpen om uitdagingen als ouder worden, ziekte en je eigen sterfelijkheid te omarmen. Het is niet zozeer een steen van berusting of acceptatie, maar meer één die helpt om met elan met de situatie om te gaan. Hij brengt je een gevoel van lichtheid - zelfs humor - terwijl hij je helpt je weg te vinden in de ups en downs van het leven.

Citrien:

Deze steen helpt om donkere gedachten te verlichten en brengt optimisme, speelsheid en geluk je energiesysteem binnen. Je krijgt er hernieuwde kracht door om moeilijke situaties onder ogen te zien. Zware gedachten of emoties verdwijnen erdoor, zodat je zaken in een positiever licht kunt zien. De steen kan eraan bijdragen negatieve gedachtenpatronen los te laten en moedigt optimisme aan.