Deep Rest

Mijn mantra:
"Mijn lichaam is ontspannen en valt ontspannen in slaap
en ik word uitgerust wakker."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Deze armband is gemaakt met Howliet en Hematiet.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

KOOPJE!! €15,90 -> €12,70

Interesse?

Bestel via contactformulier.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Deze oorringen zijn gemaakt met Howliet, Hematiet en verguld zilveren haakjes.

KOOPJE!! €19,30 -> €15,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Howliet

Deze steen heeft een heerlijk rustgevende en kalmerende energie, die nuttig is bij meditatie om te helpen ontspannen en jou ook zal helpen beter te slapen.

Howliet is een steen van diepe innerlijke rust en vrede. Hij verdrijft nerveuze energie en creëert een "bel van zen". Howliet wordt sterk aanbevolen voor slaap en meditatie, maar ook voor het verlichten van stress en angst.Hematiet

Hematiet is een uiterst aardende steen die gevoelens van veiligheid en comfort opwekt. Het heeft de reputatie te helpen bij de regeneratie van lichaamsweefsel - een van de hoofddoelen van de slaap - wat het verband tussen hematiet en goed slapen kan verklaren.

De oude Egyptenaren gebruikten hematiet om hysterie en angst te onderdrukken, die vaak slaapstoornissen veroorzaken. In moeilijke emotionele tijden of wanneer de geest of het lichaam overactief is, kan slapeloosheid toeslaan.

Als je regelmatig last hebt van een verstoorde slaap, voel je je vaak vermoeid en prikkelbaar gedurende de dag. Het gebruik van hematiet bevordert een diepe, helende slaap en zal een 'monkey mind' tot rust brengen waardoor je je op elk niveau kunt opladen.