Confidence

Mijn mantra:
"Ik ga vol zelfvertrouwen effectief te werk om al doende
mijn hogere doel in de wereld te manifesteren."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Deze armband is gemaakt met Gele Calciet, Citrien en witte Opaal.

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Wordt op maat gemaakt.

€21,50

Interesse?

Bestel via contactformulier.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Deze oorringen zijn gemaakt met Gele Calciet en Citrien.

€18,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Gele Calciet

Deze steen wordt geassocieerd met de zonnevlecht, en draagt bij om je zelfvertrouwen en hoop te vergroten. Er wordt gezegd dat het effectief is bij het opruimen van oude energiepatronen en het verhogen van persoonlijke motivatie en gedrevenheid. Gele Calciet ruimt opgehoopte zelftwijfel op, en geeft je de mogelijkheid voor een schone emotionele lei.

Het staat ook bekend als een geeststeen omdat het mentaal onderscheidingsvermogen en analyse verhoogt, het geheugen vergroot en het vermogen om snel en efficiënt te leren vergroot. Calciet is verreweg de beste steen voor iedereen die studeert.Citrien

Dit is een absolute krachtsteen, die de drager op alle niveaus energie geeft. Hij staat erom bekend voorspoed en succes aan te trekken.

Citrien vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert creativiteit, enthousiasme en vreugde. Citrien helpt je te centreren en in je kracht te gaan staan. Het is dan ook een goede hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen. Citrien brengt ook emoties in balans en geeft verlichting bij depressie, stress en angst, en brengt vreugde, optimisme en liefde naar zijn eigenaar.Witte Opaal

Deze steen kan ook worden gebruikt om zelfvertrouwen op te bouwen, vooral wanneer men herstelt van een slecht gevoel van eigenwaarde of een slecht lichaamsbeeld. Witte Opaal zal ook je innerlijke zelf naar buiten brengen, waardoor je ware licht kan stralen!